Workshops

Workshop Energiemanagement

De meeste mensen leven vanuit bepaalde overtuigingen en gedachten waar zij zich niet van bewust zijn. Hierdoor ervaar je de wereld op een bepaalde manier, en vaak wil het niet lukken je leven te leiden zoals jij dat eigenlijk wilt. Een gelukkig, vrij en energiek leven, waarin je de dingen doet waar je blij van wordt. 

Energiemanagement is een methode om aandacht te geven aan je onbewuste, waar zo verschrikkelijk veel belemmerende overtuigingen liggen opgeslagen, vaak vanuit je kindertijd. Met energiemanagement spoor je deze op en kun je ze daarna accepteren en transformeren, voor een leven met meer plezier, vrijheid en energie. 

In mijn workshop leer je hier meer over en gaan we er in de praktijk mee aan de slag. 

Aanmelden

  • Mail naar monique.arndt@outlook.com of stuur een berichtje naar 06 519 004 22.
  • Locatie: Diepenbrocklaan 19, Roosendaal (mijn praktijk)
  • Kosten 17,50,- p.p.
De volgende geplande data zijn:  Voorlopig geen, ivm de corona-maatregelen

Workshop Familieopstellingen

Bij je geboorte kom je terecht in een bestaand familiesysteem, met zijn eigen wetten en regels. De wetten en regels zorgen ervoor dat jouw energie wordt gebruikt voor iets of iemand die niet de aandacht krijgt die het verdient. Op deze manier staat een deel van jouw leven in dienst van iets of iemand anders en verloopt jouw leven moeizamer.

Door middel van het opstellen van het familiesysteem worden deze onzichtbare verbanden zichtbaar, komt er inzicht en begrip en maak je jezelf vrij om jouw energie in te zetten voor jouw eigen leven.

Je kunt deelnemen als Vragensteller: de opstelling draait dan om het thema dat jij inbrengt. Ook kun je meedoen als Representant: je krijgt dan een rol als familielid. Beide rollen brengen inzicht in je eigen leven. Ervaring is niet vereist, iedereen is welkom.

Aanmelden

  • Voorlopig alleen individuele familie-opstellingen mogelijk, bij mij in de praktijk, ivm de corona-maatregelen.
  • App of mail mij voor meer informatie en een afspraak
  • Kosten: de kosten van een consult, 85 euro, kan vergoed worden door je ziektekostenverzekeraar, afhankelijk van de voorwaarden van je verzekering.