Wat ik doe

In je kracht staan

 
In mijn praktijk help ik mensen zich bewust te zijn van hun eigen kracht. Wanneer je in je kracht staat weet je beter wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken. Dan is het makkelijker om meer plezier en meer rust in je leven te hebben. Wanneer je in je kracht staat ken je jezelf beter, geef je grenzen aan en vaar je je eigen koers, ga je soepeler om met situaties die je overkomen en heb je simpelweg meer energie en zelfvertrouwen en ben je gelukkiger.
 

Technieken

 

Energiemanagement

Wanneer jij zelf goed in je kracht staat, kun je het allerbeste uit jezelf halen en voor anderen zorgen. In je dagelijks leven heb je contact met andere mensen. Geef jij teveel van jezelf weg? Heb je dat in het verleden gedaan? Of laat je mensen teveel bij jou binnenkomen? Ik help jou bij jezelf te blijven. Je leert  je energie zuiver houden, zodat je in je kracht blijft. Klik hier voor een uitgebreidere toelichting.

Voice Dialogue

Je bestaat uit vele innerlijke delen. Soms is een deel onevenredig groot geworden en ben je uit balans. Soms hebben delen een conflict met elkaar, dit kost veel energie en je komt niet in beweging. Voice Dialogue geeft deze delen een stem en herstelt de balans. 

Familieopstellingen

Onzichtbare banden houden jou vast op je plek in het familiesysteem. Familieopstellingen geven inzicht en begrip, en de orde wordt hersteld. Hierdoor kan de energie weer stromen, ook bij jou. Dit kunnen we doen in een één-op-één-sessie, maar ook met een groep, tijdens de workshop Familieopstellingen

Quick coaching

Heb je een kort en helder probleem en wil je hierover sparren met een objectieve, onafhankelijke buitenstaander, dan kun je bij mij terecht voor een éénmalige coachingsessie. 

 

Tarieven