Over mij

Van onbewust naar bewust

Voordat ik coach werd leefde ik heel anders. Vroeger stond ik helemaal niet in mijn kracht, wist ik niets over energie en de kracht van overtuigingen. Ik leefde mijn leven voor de goedkeuring van anderen. Natuurlijk had ik dit zelf totaal niet in de gaten.
 

Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg had ik diverse banen bij de overheid, banken en zorgorganisaties. Ik leefde keurig, maar ik kende mezelf niet goed, voelde mij niet sterk en vrij en vond weinig rust in mijzelf.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het werk van Louise Hay, ging mijn wereld op zijn kop. Zij stelt dat jouw gedachten jouw leven bepalen en dat het heel handig is om je daarvan bewust te zijn. Jij kunt je gedachten bewust sturen. Je leeft je leven vanuit bepaalde overtuigingen die heel bepalend zijn voor hoe jij in het leven staat, en zelfs voor hoe jouw leven zich ontwikkelt. Dit was voor mij een enorme eyeopener.

Dit ben ik gaan toepassen in mijn leven en mijn leven veranderde. Ik voelde mij veel meer stuurman op mijn eigen schip. Eigenlijk bevond ik mij hiermee al op het pad van de energie. Want ook gedachten zijn energie.

Ontwikkeling als coach

Ik ben mij gaan ontwikkelen op het gebied van energie en intuïtie. Naast Reiki-master deed ik diverse cursussen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. In 2014 volgde ik de opleiding coach/counselor bij de Academy voor Coaching en Counselling, 2015 training Energiemanagement, 2016 Healing-opleiding, 2017 begeleider Familieopstellingen, 2018 Voice Dialogue en Psycho-sociale Basiskennis (einde juni 2018). Omdat kwantumfysica en celbiologie energiewerk ondersteunen verdiep ik mij daar graag in.

Ik ben ervan overtuigd dat de enige persoon die ons ervan weerhoudt een uiterst vervullend leven te leiden, met veel vreugde en weinig stress, wij zelf zijn. Het goede nieuws daarbij is, dat wij zelf de sleutel in handen hebben tot verandering! Dit alles pas ik toe in mijn eigen leven met mijn twee prachtige tienerdochters en twee lieve hondjes. Ik geniet van mijn yogalessen, wandelen en hardlopen op de heide, en van de groei die mijn clienten bij mij in de praktijk doormaken.

En nu jij!

Graag help ik jou bij het ontdekken en transformeren van jouw innerlijke waarden en overtuigingen. Investeer vandaag nog in jezelf en gun jezelf je leven ten volle te leven!