Hypnotherapie

 

Hypnose in een therapie-omgeving is een super-relaxte staat van zijn. Hierdoor communiceert jouw onderbewuste makkelijker met jou, en kun je de informatie uit jouw onderbewuste naar boven halen.
De meeste blokkades en angsten bevinden zich op de laag van het onderbewuste. Wanneer je op die laag werkt, verander je stukken in jezelf, op een blijvende manier. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en meer plezier in je leven.

Je staat helemaal zelf aan het roer. Je bent nog nooit zó bewust met je aandacht bij jezelf geweest.  Hierdoor vang je informatie op uit je onderbewuste en ga je hiermee aan de slag. Met vakkundige begeleiding van je coach uiteraard.

Zelf aan het roer bij therapeutische hypnose.

Showhypnose is het tegenovergestelde van therapeutische hypnose. Bij showhypnose ga je helemaal weg met je aandacht bij jezelf, en heb je kans dat je gaat rondspringen als een kikker of kakelen als een kip, als de hypnotiseur dat wil.
Dit is het bekendste beeld van hypnose. Daardoor heerst er bij de meeste mensen angst om in hypnose te gaan, angst om de controle over zichzelf te verliezen. Bij therapeutische hypnose ben je juist met je aandacht volledig en compleet bij jezelf. Jij staat de hele tijd heel bewust zelf aan het roer. Uiteraard begeleid ik jou naar de informatie in jouzelf.