Welkom!

Welkom op mijn site!

Heb je last van burn out, surmenage of stress? Wil jij meer energie? Wil je beter je grenzen kunnen aangeven, lekkerder in je vel zitten, meer plezier hebben in je leven? Daar kan ik je mee helpen. Als coach in Roosendaal begeleid ik je graag naar een prettig en fijn leven waarin jij helemaal jezelf bent en volop geniet. 
 

Vergoeding door je zorgverzekeraar

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, kan het zijn dat jouw zorgverzekeraar de kosten van mijn consulten vergoedt. Klik hier voor meer informatie.
 

Informatie voor de zorgverzekeraar:  Prestatiecode: 24500 - Behandeling Psychotherapie.

Geen wachtlijsten

Je kunt vrijwel altijd binnen twee weken bij mij terecht. 
 

Technieken

Snel concreet inzicht en resultaat krijgen we met de technieken die ik inzet om jou te coachen.  Alle sessies zijn individueel maatwerk, ik zet in wat op dat moment bij jou past.  Onder andere ben ik gespecialiseerd in: 

Voice DialogueEnergiemanagementHypnotherapie en Regressietherapie en FamilieopstellingenOp de pagina Wat Ik Doe lees je meer over deze technieken. Daarnaast geef ik ook meditatie en mindfulness trainingen.

 

Voor wie

Als je vastloopt in je leven, veel stress hebt, surmenage hebt, moe bent, burn out bent, hooggevoelig bent, of gewoon beter contact wilt met je intuïtie en meer plezier wilt in je leven, nodig ik je van harte uit om een keer bij mij langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kijk ook op de pagina Voor Wie .

Bel, mail of Whatsapp mij, dan kunnen we samen bespreken wat ik voor je kan betekenen. Telefoon 06 519 004 22, email monique.arndt@outlook.com.

Workshops

Regelmatig geef ik workshops Energiemanagement en Familieopstellingen. Op de pagina Wat Ik Doe staan deze technieken verder uitgelegd. Kijk op de  Agenda voor de actuele data van de workshops.