Reviews

 

Saskia Wagenmakers, kinderyogadocent, 28 jaar, Roosendaal:

'Monique is een fijne, warme vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak heb gevoeld. De sessies die zij geeft zijn zeer verhelderend. Ik ga dan ook altijd weg met een opgeruimd hoofd en volop energie om er weer tegenaan te gaan. Met tips en adviezen ga ik thuis aan de slag, en mocht ik dan vastlopen dan kan ik altijd contact met haar opnemen. Zo fijn dat haar coaching dus niet stopt na een sessie maar ik altijd bij haar terecht kan. Monique is er voor jou en behandelt je dan ook als een uniek wezen met al je talenten en pure zijn. Dat maakt Monique voor mij een heel bijzondere coach!'
 
 

Henk, 47 jaar, Roosendaal:

'Door een burn-out ben ik bij Monique sessies gaan volgen. Omdat ik voorafgaand aan mijn burn-out een lezing van Monique had bijgewoond, kende ik haar al een beetje en was het principe van de behandeling me al een beetje duidelijk. Ik was nog nooit echt ziek geweest en wilde zo snel mogelijk van mijn klachten af.

Ik ben in eerste instantie een vrijblijvende sessie bij Monique gaan volgen om te kijken of er een klik was en om een keer een behandeling te ervaren.

Om niet te ver in detail te treden en ik dit ook liever aan Monique wil overlaten geef ik een heel beknopte uitleg hoe ik mijn behandelingen heb ervaren. In het kort komt het er op neer dat ik vanuit  een zittende houding (zonder enig fysiek contact) in een stoel door de technieken van Monique in een dieper bewustzijn werd gebracht. In dit diepere bewustzijn dienden er zich dingen en personen aan die Monique samen met mij een nieuw plekje gaf of waarmee ik energie ging scheiden zodat ik voor de toekomst met de situatie of persoon beter kon dealen zonder hiermee te breken. De behandeling met de situatie of persoon hoeft niet te herhaald worden omdat de verandering in het diepere bewustzijn heeft plaats gevonden en daardoor blijvend is. Mocht het vaag overkomen wat ik hier beschrijf ervaar het zelf eens. Het heeft mij absoluut geholpen!   

Wat ik vooral ook sterk vind aan de behandeling bij Monique is dat zij ruim de tijd voor je neemt. In principe is de duur van een sessie 1,5 uur, maar dit halen we niet altijd omdat het langer duurt. De sessie duurt hoelang er voor nodig is en wat er ter sprake komt. Het is niet alleen de behandeling zelf, maar even zo belangrijk vind ik het inleidende gesprek en de evaluatie na de behandeling. Monique heeft heel veel kennis op haar vakgebied die zij tijdens de gesprekken, via technieken en door aangedragen  literatuur met mij heeft gedeeld en mij enorm heeft verrijkt. Zowel praktisch (zoals alledaagse technieken om mijn geheugen te trainen) als spiritueel (dat er veel meer is tussen hemel en aarde, zonder hierbij zwevend te worden). Maar ook heeft Monique zoveel ondersteunde wetenschappelijk onderbouwde literatuur tot haar beschikking met mij gedeeld waarbij er een wereld van bevestigingen en nieuwe kennis voor mij open ging.  In eerste instantie dacht ik na een week of 6 weer aan de slag te kunnen. Gelukkig heeft Monique mij regelmatig afgeremd en duidelijk gemaakt dat terugkeer in het arbeidsproces niet zo snel zou gaan als dat ik zou willen. Wanneer ik me door de arbeid gerelateerde instanties had laten lijden en niet de ondersteuning van Monique had gehad, was ik mogelijk al eerder aan het arbeidsproces begonnen terwijl ik daar nog niet klaar voor was. 

Al met al ben ik heel blij dat ik mij tot Monique heb gewend met betrekking tot mijn burn-out klachten. Ik sta heel anders in het leven en ervaar steeds vaker dat toevalligheden niet bestaan.

Monique, dank je wel!'

 

Vrouw, 43 jaar, Medewerker Commerciële Buitendienst, Roosendaal:

'Ik heb de sessies bij Monique als heel prettig en fijn ervaren. Monique stelt je heel erg op je gemak, je voelt je snel bij haar welkom (thuis) en ze gaat een informele, discrete manier met je over allerlei dingen praten die je dwars zitten tot de kern van de zaak te komen.
Als de “pijn –punten ‘boven komen bespreekt ze graag met je hoe we het samen gaan aanpakken  alles gaat heel gemoedelijk - en in een erg ontspannen sfeer.
Zelf ben ik drie – vier sessies gaan doen omdat ik het heel moeilijk had met onder andere mijn scheiding en een stuk verleden waarin ik niet wilde blijven hangen maar juist verder wilde groeien.
In deze sessies heb ik met behulp van Monique vele stappen gemaakt om dit op een goede manier een mooie plek te geven, hulp te ervaren en positieve energie te voelen.
Na de sessies voelde ik me soms wat moe maar het heeft me veel sterker in mijn schoenen doen staan en doen beseffen dat ik ertoe doe.
Kortom, het heeft me veel positiviteit en kracht gegeven en ik kan het iedereen van harte aanbevelen.'
 
 

Ria Bakker, Verpleegkundige, 57 jaar, Roosendaal:

'Ik ben Ria Bakker, en ik heb twee soorten sessies bij Monique gedaan, namelijk Reiki en Energiemanagement. Beide soorten sessies waren tot volle tevredenheid van mij waar ik veel aan gehad heb. Ik ben voor mijn doen zeer rustig geworden. Wat opvalt aan Monique is de rust die zij uitstraalt en de rust die zij zelf geeft. De aanwijzingen en tips die zij geeft maken dat je zelf aan de slag kunt, daarbij het feit dat je altijd een beroep op haar kunt doen geeft  dat zij de ultieme coach is!! Belangrijkste is dat ik dankzij haar weer naar de toekomst kan kijken. Dank je wel Monique.'

 

Monique, 53 jaar, Roosendaal:

‘Ik heb begin 2016 de sessies energiemanagement gevolgd bij Monique Arndt. Een zeer enthousiaste coach waar ik me direct op mijn gemak voelde. Kundig, breed georiënteerd, geïnteresseerd, een goed inlevingsvermogen: dit zijn woorden die op haar van toepassing zijn. Zelf heb ik energiemanagement op zich als iets ervaren wat niet zo goed aansluit bij mij als persoon wellicht heeft dit te maken met het ontbreken van blokkades, heb ik mijn leventje goed op de rails. Het verkrijgen van dit inzicht is prettig en verhelderend. Maar mocht je dit anders ervaren dan zou het volgen van deze sessies ertoe kunnen leiden dat je weer in je kracht komt te staan. Al met al was het voor mij een positieve ervaring.'

 

Els, 49 jaar, Recruiter, Roosendaal:

'Ik ken Monique inmiddels al zo'n 16 jaar en heb haar ontwikkeling naar coach mogen meemaken. Monique voelde feilloos aan dat ik niet lekker in mijn vel zat en heeft bij mij zowel reiki als healing toegepast. Naast al haar goede adviezen mbt energiemanagement merkte ik, door deze behandelingen, dat ik mij prettiger en met name  (emotioneel) sterker ging voelen.
Zo rationeel als ik bij tijd en wijle kan zijn, wilde ik graag kunnen verklaren wat er tijdens deze behandelingen met mij gebeurde. En terwijl ik een kozijn aan het ontdoen was van alle verflagen, werd het mij duidelijk. Door het opheffen van blokkades tijdens de behandelingen kwamen er diverse emoties die diep weggestopt lagen naar boven. Precies zoals ik alle verflagen van dat kozijn aan het afkrabben was. Monique leerde mij hiermee om te gaan, met als resultaat dat ik mij kon ontdoen van deze onnodige ballast. Dit geeft mij meer energie, en meer energie betekent mentaal weerbaarder. Monique dank je wel voor je behandelingen. Ik hoop dat je vele mensen mag begeleiden.
Liefs Els'

 

Patricia, 51 jaar, fulltime baan, Roosendaal:

Ik kwam bij Monique terecht via iemand die bij mij op yoga zit. Al tijdens het intakegesprek voelde ik me meteen heel erg op mijn gemak bij haar. Omdat ik al jaren tegen dezelfde problemen aanliep besloot ik al snel om bij haar sessies energiemanagement te volgen. Tijdens deze sessies heb ik mezelf vooral leren kennen . Ik kwam er onder begeleiding van Monique achter dat heel veel patronen er al vanaf mijn vroege jeugd inzaten waardoor ik op een bepaalde manier er mee omging. Door blokkades weg te halen en de bewustwording van bepaalde patronen weet ik nu veel beter waar bepaalde gevoelens vandaan komen en kan ik er ook veel beter mee omgaan . Wat ik ook erg fijn vond is dat Monique telkens tips gaf om bepaalde boeken te lezen waardoor alles een beetje op zijn plaats valt. Je moet er zelf ook hard aan werken maar Monique geeft je tools in handen die je altijd weer kunt inzetten . Zij inspireert mij enorm . Ook heb ik enkele weken geleden voor het eerst meegedaan als figurant in een familieopstelling. Dat was echt zo’n bijzondere mooie ervaring. De volgende keer wil ik dit nog een keer meemaken waarbij ik dan zelf een vraag wil stellen . Echt ongelooflijk hoe je tijdens zo’n opstelling je eigen familie met al hun gedragingen en reacties voor je ziet als een film die zich afspeelt voor je eigen ogen. En het mooiste is dat het zo veel duidelijk maakt. Deze techniek gaat je echt helpen .

Verder vind ik Monique echt een kanjer die je coacht naar een mooiere versie van jezelf J